Introductie Daniel Leijen – Bouwkundig Ingenieur

Creatief brein achter Creatio Leijen is Daniel Leijen, bouwkundig ingenieur. Na zijn studie heeft hij ervaring opgedaan bij diverse architectenbureaus. Hierna is Daniel in 2008 gestart met zijn eigen bouwkundig adviesbureau Creatio Leijen. Zijn werkgebied concentreert zich, maar limiteert zich niet tot, Noord Holland.

Visie

Een visie begint met luisteren. Dan met kijken en rust.

Vanuit de rust begint het creëren van een ontwerp waar de behoefte en mogelijkheden zich door creativiteit en kennis van zaken laten vormgeven.

Ontwerp

Vormgeving leidt tot een ontwerp waarbij kunde, ervaring en inzicht bepalen welke doelen er worden gesteld en wordt de visie omgezet in een praktisch concept.

Ontwikkeling

Van ontwerp naar ontwikkeling is een spannend proces waarbij de uitvoering van het ontwerp vertaald wordt in een project met vele facetten, elk onmisbaar voor een goede uitvoering. Denk hierbij ook aan vergunningen en wetgeving en het initiëren van een realistische tijdslijn.

Realisatie

De realisatie van een project is de samensmelting van visie, ontwerp en ontwikkeling wanneer alle facetten samensmelten tot een coherent geheel.